fbpx Skip to main content
Uw logistieke partner bij uitstek voor het vervoer van vloeibare levensmiddelen binnen en buiten Europa.

Voor het vervoer van vloeibare levensmiddelen binnen en buiten Europa kan u al sinds 1973 rekenen op Transport Verbeken als logistieke partner. Dankzij tonnen ervaring in deze nichemarkt bouwden we door de jaren heen heel wat expertise op en kunnen we u logistieke oplossingen op maat bieden.

Wegtransport, intermodaal transport en opslag van vloeibare levensmiddelen zijn maar een greep uit het aanbod.

Daarnaast bent u er dankzij onze eigen tankcleaning van verzekerd dat er in geen enkele fase aan kwaliteit wordt ingeboet. U kan er als klant zeker van zijn dat onze volledige dienstverlening steeds betrouwbaar, deskundig en flexibel verloopt.

Familiebedrijf

Transport Verbeken is een echt familiebedrijf dat werd opgericht in 1965 en gevestigd is in Dendermonde. Het transportbedrijf richt zich uitsluitend op het vervoer en de tijdelijke opslag van vloeibare levensmiddelen en heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 11 miljoen euro.

Investeren

Door constant te investeren in eigen tankwagens en -containers, een modern communicatiesysteem en een garage en reiningsstation, staan we al jarenlang garant voor een uitmuntende service.

Milieu

Wij hebben bij het uitoefenen van onze activiteiten ook steeds aandacht voor het milieu. Daarom organiseren we onze transporten zo efficiënt mogelijk om de ecologische impact zoveel mogelijk te beperken.